Krant drukken in kleine oplage

Denkt u bij krantendruk direct aan drukpersen die kranten in gigantische oplages produceren? Voor verschillende soorten kranten is een kleine oplage juist passend, bijvoorbeeld voor een schoolkrant of een clubblad. Daarom drukken wij kranten vanaf een relatief kleine oplage van 2500 stuks. Of u kiest voor kranten op tabloid- of dagbladformaat maakt niet uit: onze drukpersen zijn in staat om van iedere krant zowel kleine als grote oplages te produceren. De exacte oplage van uw krant is geheel aan u!

Kleine oplages van uitstekende kwaliteit

Kiest u ervoor om uw krant te laten drukken in een kleine oplage, dan kunt u bij Hoekstra rekenen op kranten van de beste kwaliteit. Welke oplage u namelijk ook kiest, uw kranten worden altijd met onze moderne Goss drukpersen gedrukt. Daarnaast worden uw kranten op milieuvriendelijk papier en, indien gewenst, in full color gedrukt. Al sinds 1882 is Hoekstra Krantendruk actief in de wereld van krantendrukkerij. Dankzij onze jarenlange ervaring met krantendruk kunnen wij u daarom uitstekend adviseren wanneer wij uw krant drukken in een kleine oplage.

De voordelen van Hoekstra Krantendruk

  • Oplages vanaf 2500 stuks
  • Bewezen kwaliteit dankzij ISO certificering
  • Scherpe tarieven
  • Milieuvriendelijk drukwerk: Hoekstra is FSC gecertificeerd
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering

Uw krant laten drukken in kleine oplage?

Wilt u een krant uitgeven, maar in een beperkte oplage? Laat uw krant drukken in een kleine oplage door Hoekstra Krantendruk! Voor persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen. Weet u al precies op welk formaat, op welke papiersoort en in welke oplage u uw krant gedrukt wilt hebben? Vraag direct een offerte aan!