Schoolkrant drukken

Samen met uw leerlingen artikelen bedenken, schrijven en een lay-out verzinnen: het maken van een schoolkrant heeft veel voeten in de aarde. Als u vervolgens het eindresultaat op papier ziet, begrijpt u weer waarom jullie zo hard gewerkt hebben. Hoekstra Krantendruk helpt u om zo'n prachtig eindresultaat te bereiken. Bij ons kunt u uw schoolkrant drukken in prachtige kleuren op papier van hoogwaardige kwaliteit.

Schoolkranten van kwaliteit

Bij een schoolkrant is het niet alleen belangrijk dat de inhoud leuk is om te lezen, maar ook dat de krant mooie kleuren heeft en op kwalitatief goed papier gedrukt is. Bij Hoekstra Krantendruk gebruiken wij daarom papier gemaakt van FSC-hout. Dit hoogwaardige papier wordt gemaakt van bomen uit een duurzaam bos. Omdat wij vinden dat heldere en scherpe afdrukken uw schoolkrant pas écht af maken, worden alle kranten gedrukt met onze speciale Goss persen. Deze persen zorgen voor een haarscherpe afdruk in mooie kleuren.

Eindeloos veel opties

Hoe uw schoolkrant er precies uit komt te zien? Dat bepaalt u helemaal zelf! U kunt kiezen wat voor soort papier u wilt gebruiken, welk formaat de schoolkrant krijgt en of u deze in full color af wilt laten drukken. Vindt u het lastig te bepalen wat het beste bij uw budget en wensen past? Wij geven u graag advies!

Stipt op tijd

Bij Hoekstra Krantendruk vinden wij niet alleen kwaliteit, maar ook stiptheid belangrijk. U wilt immers dat uw schoolkranten op tijd klaar liggen om bezorgd te worden. Of u de schoolkrant nu alleen op school wilt verspreiden of ook in de regio: bij ons is alles mogelijk. Wij kunnen namelijk zowel grote als kleinere oplages kranten, vanaf 2500 stuks, drukken. Onze drukpersen kunnen tot wel 87.500 schoolkranten per uur produceren, dus zelfs een grote oplage is snel klaar om uitgegeven te worden.

Schoolkrantdrukkerij Hoekstra

Hoekstra Krantendruk heeft jarenlange ervaring met het drukken van allerlei soorten kranten. Zo kunt u niet alleen terecht bij ons voor schoolkranten, maar ook voor het drukken van tabloids en dagbladen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om uw specifieke wensen te bespreken.