De krant
is gewoon leuker

4 pagina krant

Eén van de meest gedrukte kranten bij Hoekstra Krantendruk is de 4 pagina krant. Deze populaire krant is voordelig te drukken, en dankzij haar handzame formaat geschikt voor veel verschillende soorten inhoud. Bij Hoekstra Krantendruk drukken wij graag uw 4 pagina krant!

Wat is een 4 pagina krant?

Een 4 pagina krant bestaat uit één vel A2-papier, dat eenmaal wordt gevouwen, waardoor er vier A3-pagina's ontstaan. Na het drukken vouwen wij de krant alvast een kwartslag na. Zo kunt u besparen op de kosten voor de verspreiding.

Welke kranten kunnen gedrukt worden als 4 pagina krant?

Welke kranten geschikt zijn om als 4 pagina krant te worden gedrukt? In principe kunnen wij elke soort krant drukken als 4 pagina krant. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een eigen krant te laten drukken als 4 pagina krant.

Hoe moet ik mijn krant aanleveren?

Voor wij uw 4 pagina krant kunnen drukken, levert u een PDF-bestand van uw krant aan. Vanuit het programma waarin u uw krant ontwerpt kunt u gemakkelijk exporteren naar dit bestandstype. Maakt u gebruik van beeldmateriaal in uw krant? Houd er dan rekening mee dat u de juiste drukprofielen gebruikt bij het verwerken van uw foto's. Dit geldt voor zowel zwart-wit als full color beeldmateriaal.

Lees hier meer over het aanleveren van uw krant.

De voordelen van Hoekstra Krantendruk

Bij krantendrukkerij Hoekstra bent u gegarandeerd van kwaliteit, ongeacht de oplage die u afneemt. Deze kwaliteit kunnen wij garanderen dankzij een jarenlange ervaring in het drukkersvak. Verder profiteert u bij ons altijd van een snelle levering. Dit komt doordat wij werken met moderne Goss drukpersen, die zelfs bij hoge oplages snel werken. Zo kunnen wij tot wel 87.500 kranten per uur drukken!

4 pagina krant laten drukken

Wilt u graag een krant met 4 pagina's laten drukken? Vraag eenvoudig een offerte aan met behulp van onze online offertetool. Wij nemen vervolgens contact met u op en gaan, na uw akkoord, direct aan de slag. Het resultaat? Snel geleverde, heldere afdrukken tegen een scherpe prijs!

hoekstra-swoosh-