Aanleveren

Aanleveren

 

We begrijpen dat het correct aanleveren enige technische kennis vergt. Soms heeft u daarbij hulp nodig om tot een perfect resultaat te komen. 

Bestanden aanleveren

Voor het aanleveren van bestanden kunt u hier een pdf downloaden met algemene gegevens over het aanleveren van bestanden. Onderstaand staan de downloads voor de drukprofielen en de juiste instellingen voor het vervaardigen van de PDF.

Drukprofielen

Om een optimaal drukresultaat te verkrijgen dienen de juiste drukprofielen in Photoshop te worden gebruikt. Het profiel dat hiervoor gebruikt wordt is ISOnewspaper26v4.icc voor FC foto's. Het profiel voor FC foto's kunt u HIER downloaden. 

In Photoshop kunt u foto's omzetten naar het juiste drukprofiel.

PDF vervaardigen

Een correcte PDF is de basis voor een optimale drukkwaliteit. U kunt rechtstreeks vanuit Indesign een PDF vervaardigen (exporteren). Onderstaand de schermafbeeldingen met onze instellingen.

Het is wel belangrijk dat u de voorinstelling opslaat.

Stap 1: Algemene instellingen
Vorige
Volgende
Stap 2: Compressie instellingen
Vorige
Volgende
Stap 3: Tekens en afloopgebied
Vorige
Volgende
Stap 4: Uitvoer
Vorige
Volgende
Stap 4.1: Inktbeheer
Vorige
Volgende
Stap 5: Geavanceerd
Vorige
Volgende
Stap 6: Samenvatting
Vorige
Volgende

Vragen

Indien u aanvullende vragen heeft over de aanlevering van bestanden kunt u natuurlijk altijd contact met onze prepress opnemen. Zij helpen u graag verder om samen tot het beste drukresultaat te komen. Aarzel niet om te bellen met Wiebe op telefoonnummer 088-8005688

 

 

hoekstra-swoosh-