De beste kwaliteit
voor de scherpste prijs

Autokrant

De aandacht trekken van (potentiële) klanten? Dit doet u met een speciale autokrant! Hierin kunt u bijvoorbeeld dealeracties of uw verkoopaanbod laten zien. Bij Hoekstra Krantendruk drukken wij snel én voor een scherpe prijs uw autokrant. Lees snel verder!

Wat is een autokrant?

Een autokrant is een promotiekrant speciaal voor autodealers. Hierin kunt u laten zien welke auto's u verkoopt en kunt u over eventuele acties vertellen. Een autokrant is een goede aanvulling op uw online communicatiemiddelen, en geeft u de mogelijkheid om nét dat beetje extra te laten zien. U kunt de krant verspreiden onder bestaande klanten of als huis-aan-huiskrant in de omgeving.

Inhoud van uw autokrant

De inhoud van uw krant bepaalt u helemaal zelf. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om een uitgave over occasions te maken of een editie over een speciale actie met de automerken die u verkoopt. Het leuke van een autokrant is dat u uw krant volledig kunt aanpassen op uw (potentiële) klanten.

Autokrant laten drukken door Hoekstra Krantendruk

Laat uw autokranten drukken door Hoekstra Krantendruk! Hoe dat in zijn werk gaat? Simpel. U vraagt eenvoudig een offerte aan met onze online offertetool. Vervolgens nemen wij contact met u op en gaan we, na uw akkoord, meteen aan de slag. Het resultaat is snel geleverde, mooie afdrukken tegen een scherpe prijs!

Waarom Hoekstra Krantendruk?
 

  • Voor kleine en grote oplagen
  • Snel gedrukt tegen een scherpe prijs
  • Snelle levering

Meer weten?

Persoonlijke aandacht en service vinden wij erg belangrijk. Heeft u nog vragen over het laten drukken van een autokrant? Of wilt u meer weten over één van onze diensten? Aarzel dan niet, maar neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

hoekstra-swoosh-