De beste kwaliteit
voor de scherpste prijs

Dagblad laten drukken

Nieuws lezen we tegenwoordig steeds vaker op onze mobiele telefoon of laptop. Maar de magie van een echte krant blijft, ook in dit digitale tijdperk, bestaan. Wilt u een krant op het echte originele dagblad-formaat laten drukken? Bij Hoekstra Krantendruk werken we al sinds 1882 in de krantenwereld. Wij helpen u dan ook graag door uw dagblad te drukken!

Kranten op dagblad-formaat drukken

Kranten kunt u uitgeven in verschillende formaten. Bij Hoekstra Krantendruk kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw krant in tabloid of dagblad-formaat te laten drukken. Het dagblad-formaat heeft de ouderwetse charme van een krant. De afmetingen zijn het dubbele van het tabloid-formaat: een flinke krant dus! Wilt u graag een krant op dagblad-formaat uitgeven? Uw dagblad drukken wij graag voor u af!

Dagbladen van de beste kwaliteit

Bij Hoekstra Krantendruk kunt u altijd rekenen op dagbladen van uitstekende kwaliteit. Hoewel dagbladen drukken misschien klinkt als een ouderwets ambacht, werken wij met moderne apparatuur. Onze drukmachines kunnen tot wel 87.500 kranten per uur drukken! Liever een kleinere oplage laten drukken? Ook dit is bij ons mogelijk, wij drukken namelijk oplages vanaf 2500 stuks. Indien gewenst drukken wij uw dagblad in full color.

Uw dagblad op duurzaam papier gedrukt

Als krantendrukkerij verbruiken wij veel papier. Daarom hebben wij ons, als een van de weinige drukkers in Nederland, FSC® laten certificeren. Bij Hoekstra Krantendruk wordt er uitsluitend gewerkt met milieuvriendelijk papier, zodat u op een duurzame wijze wordt voorzien van uw kranten.

Door Hoekstra uw dagblad laten drukken?

Wilt u een dagblad in onze drukkerij laten drukken? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

hoekstra-swoosh-