De beste kwaliteit
voor de scherpste prijs

Festivalkrant

Wilt u graag een festivalkrant laten drukken? Dan bent u bij Hoekstra Krantendruk aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat er een spetterende en kleurrijke festivalkrant afgedrukt wordt, precies zoals u dat in gedachten heeft. Lees snel verder voor alle mogelijkheden!

Vele opties voor een festivalkrant

Een festivalkrant kunt u op vele manieren gebruiken: als promotiemiddel vooraf aan het festival, maar ook om tijdens het festival uit te delen en de bezoekers van informatie te voorzien. Bij ons bepaalt u helemaal zelf hoe uw festivalkrant eruit komt te zien. Wilt u de krant in full color of zwart-wit? Heeft u een klein of groter aantal kranten nodig? Bij Hoekstra drukken we uw festivalkrant zoals u dat voor ogen heeft en zorgen wij ervoor dat alles op het afgesproken tijdstip wordt geleverd!

Ook grote oplagen leverbaar

Wij begrijpen dat er bij festivals vaak veel mensen komen opdagen. Dit kan betekenen dat u uw festivalkrant in een grote oplage wilt laten drukken. Dit is voor ons geen probleem! Dankzij onze moderne drukpersen en technieken kunnen wij tot wel 87.500 kranten per uur drukken. Bij Hoekstra Krantendruk bent u dus verzekerd van een snelle levertijd.

Heeft u nog vragen?

Bij ons staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en service centraal. Als u nog vragen heeft naar aanleiding van wat u gelezen heeft, dan helpen wij u uiteraard graag. Neem gerust contact met ons op. Bent u enthousiast geworden over uw eigen festivalkrant en ziet u de uiteindelijke druk al voor zich? Vraag dan nu online een offerte aan, met behulp van onze offertetool. Binnen 24 uur komen wij bij u terug met een passende voorstel.

hoekstra-swoosh-