Kranten drukken

Kranten drukken

Papieren kranten roepen bij iedereen een gevoel van nostalgie op. Want wat is er  fijner dan op een zondagochtend heerlijk door een krant te bladeren? Bij Hoekstra Krantendruk combineren wij dit gevoel van nostalgie met de hypermoderne techniek van Goss drukpersen. Het resultaat? Een moderne krant van topkwaliteit.  

Makelaarskrant

Als makelaar wilt u de aangeboden woningen op beste wijze onder de aandacht brengen en uw potentiele klanten triggeren. Een makelaarskrant is daarbij een bewezen en welkome aanvulling op het digitale aanbod en als combinatie de sterkste promotie voor u. Door onze zeer korte levertijden is het woningaanbod in de krant een actuele weergave.

Tabloid

In de krantenwereld zijn de dagbladformaten inmiddels veelal ingeruild voor tabloid kranten. Het formaat van deze krant is kleiner, ongeveer gelijk aan het A3-formaat van papier. Hierdoor zijn tabloid kranten gemakkelijker vast te houden, te lezen en mee te nemen. Wilt u een krant op het formaat tabloid laten drukken? Hoekstra Krantendruk is specialist in het drukken van kranten op alle formaten. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat uw aangeleverde inhoud perfect op papier komt te staan!

Autokrant

Speciale dealeracties onder de aandacht brengen bij uw (potentiele) klanten.  Door een autokrant te laten drukken brengt u uw aanbod en acties van nieuwe auto’s en occasions op een  gepaste wijze onder de aandacht. Kleine of grote oplagen, wij hebben de mogelijkheden om de juiste autokrant voor u te drukken.

Festivalkranten

Om uw festival vooraf te promoten is een festivalkrant het geschikte medium. Met ons gedetailleerde drukresultaat en de mooie kleuren brengt u uw festival op de beste wijze onder de aandacht. Ook is een festivalkrant een perfecte manier om tijdens het festival uw bezoekers van informatie te voorzien. 

Jubileumkrant

Als uw bedrijf, uw stichting of (sport)vereniging een jubileumkrant wil laten drukken is Hoekstra Krantendruk de juiste partner. Wij kunnen samen met u de mooiste krant vervaardigen en uw jubileum tot een succes maken.

Promotiekrant

Wij zijn specialist in het drukken van 8 pagina tabloid promotiekranten.  Wekelijks drukken wij deze folder achtige krant op verschillende papiersoorten en bieden daarmee een mooie en voordelige oplossing voor het generen van uw promotie. Vanaf 5000 exemplaren tot 1.000.000 exemplaren met de allerbeste drukkwaliteit. Eventueel met wissel pagina’s indien u dat wenst.

Sterk medium

De krant is één van de sterkste media aller tijden. Zelfs in dit tijdperk van digitalisering wordt de papieren versie nog in vrijwel elk huishouden gelezen. Het is dan ook de perfecte manier om uw informatie bij mensen onder de aandacht te brengen. Natuurlijk zijn er verschillende soorten kranten die ieder weer voor een ander soort boodschap geschikt zijn. Een nieuwskrant is bijvoorbeeld iets heel anders dan een reclamekrant. Dat begrijpen wij! Bij Hoekstra Krantendruk kunt u daarom verschillende soorten kranten laten drukken, zoals:

Naast abonnements-  en huis-aan-huiskranten drukken we wekelijks jubileum-, festival-, makelaars-, en autokranten. Maar ook voor een 8 pagina promotiekrant kunt u bij Hoekstra Krantendruk terecht. Eventueel met wisselpagina's in de oplage.

De beste drukkwaliteit

Bij Hoekstra Krantendruk komt kranten drukken voort uit een duidelijk doel. Wij willen u, onze klant, de beste drukkwaliteit leveren die er is. Daarom hebben wij onze kwaliteit vast laten leggen met een ISO-certificering. Hiermee zijn wij de eerste drukkerij in Nederland die ISO-gecertificeerd is! Mede dankzij onze moderne Goss persen kunnen wij u kranten van uitstekende kwaliteit garanderen. Daarnaast kunt u rekenen op snelle levering van uw kranten: met druksnelheden van 87.500 kranten per uur produceren onze drukpersen binnen no time zowel grote als kleinere oplages. Alles kan, indien gewenst, geprint worden in full color.

FSC-gecertificeerd

Wij zijn een FSC-gecertificeerd bedrijf. Dit vinden wij belangrijk, aangezien wij veel papier gebruiken met ons werk. Dat wij FSC-gecertificeerd zijn betekent dat wij alleen kranten drukken op papier dat gemaakt wordt van hout dat afkomstig is uit een duurzaam bos. Enkel FSC-gecertificeerde bedrijven mogen producten verkopen van of met FSC-papier.

Kranten laten drukken door Hoekstra?

Wilt u uw kranten laten drukken door Hoekstra Krantendruk? Laat het ons weten! Het maakt niet uit waar u zich bevindt: Friesland, Flevoland, Overijssel of één van de andere provincies. Wij helpen u graag! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of vraag direct online een offerte aan. 

hoekstra-swoosh-