De beste kwaliteit
voor de scherpste prijs

Makelaarskrant

Als makelaar wilt u de woningen die u aanbiedt op de best mogelijke wijze onder de aandacht brengen. Een makelaarskrant is een bewezen succesvolle én welkome aanvulling op online promotie. Lees meer over het laten drukken van uw makelaarskrant.

Wat is een makelaarskrant?

Een makelaarskrant is een soort promotiekrant, alleen dan net even anders. In deze krant zet u als makelaar het actuele woningaanbod én het leukste woonnieuws uit de omgeving. Dit soort kranten worden normaal gesproken een aantal keer per jaar huis-aan-huis verspreid. Het is ook mogelijk om samen met andere makelaars uit de omgeving een makelaarskrant uit te geven.

Een goed promotiemiddel

In ons huidige, digitale tijdperk werkt de makelaarskrant als een bewezen, sterke aanvulling op online promotie. In de krant heeft u namelijk de mogelijkheid om meer informatie op te nemen, zodat u zich beter kunt profileren onder uw doelgroep(en). Kies bijvoorbeeld voor een mix van advertenties en interessante reportages die een groot publiek aanspreken: woningbezitters, mensen met verhuisplannen en lezers die geïnteresseerd zijn in wonen.

Uw krant laten drukken door Hoekstra Krantendruk

Uw makelaarskrant kunt u snel én voordelig laten drukken door Hoekstra Krantendruk. Door onze zeer korte levertijden bent u verzekerd van een actuele weergave van uw woning aanbod. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Hoge kwaliteit drukwerk
  • Een scherpe prijs
  • Snelle service

Meer informatie

Meer weten over ons drukwerk? Neem contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag. Benieuwd wat het kost om uw makelaarskrant door ons te laten drukken? Vraag eenvoudig én vrijblijvend een offerte aan met onze online offertetool!

hoekstra-swoosh-