De beste kwaliteit
voor de scherpste prijs

Tabloid laten drukken

In de krantenwereld zijn de dagbladformaten inmiddels veelal ingeruild voor tabloid kranten. Het formaat van deze krant is kleiner, ongeveer gelijk aan het A3-formaat van papier. Hierdoor zijn tabloid kranten gemakkelijker vast te houden, te lezen en mee te nemen. Wilt u een krant op het formaat tabloid laten drukken? Hoekstra Krantendruk is specialist in het drukken van kranten op alle formaten. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat uw aangeleverde inhoud perfect op papier komt te staan!

Uw tabloid kranten snel afgedrukt

Uw krant wilt u natuurlijk zo snel mogelijk in handen hebben, zodat u hem door kunt bladeren. Dat begrijpen wij! Daarom leveren wij uw kranten snel, in welke oplage u ze ook afneemt. Hoe wij dat doen? Met onze supersnelle drukmachines! Hoewel kranten vaak het stempel ‘ouderwets’ krijgen, is onze drukkerij hypermodern. Wij werken met nieuwe apparatuur: onze drukpersen kunnen tot wel 87.500 kranten per uur drukken! Uiteraard worden uw tabloids gedrukt in full color, zoals dat hoort bij moderne kranten.

Gegarandeerd kranten van hoge kwaliteit

Wanneer u een tabloid laat drukken wilt u kranten van hoge kwaliteit ontvangen. Dat begrijpen wij: kwaliteit is voor ons ontzettend belangrijk! Daarom zijn wij als enige krantendrukkerij in Nederland ISO-gecertificeerd. Ondanks ons grote papierverbruik willen wij namelijk duurzaam met ons materiaal omgaan. Uw tabloid drukken wij daarom op milieuvriendelijk papier. Wel zo eerlijk!

Tabloids laten drukken voor een scherpe prijs

Een tabloid krant drukken moet goed, snel en tegen een aangename prijs gebeuren. Hoekstra Krantendruk werkt daarom met scherpe tarieven. Wilt u een tabloid laten drukken en bent u benieuwd naar onze prijzen? Vraag een offerte aan! Wilt u eerst meer weten over ons werk? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden met u.

hoekstra-swoosh-