Kranten drukken

Kranten drukken

Niets evenaart de charme van een ouderwetse, papieren krant. Als sinds 1882 houdt Hoekstra zich daarom bezig met de kunst van het kranten drukken. Onze jarenlange ervaring combineren we in onze drukkerij met de hypermoderne techniek van Goss drukpersen. Ons doel? Zorgen dat we precies de krant kunnen drukken die u in gedachten heeft!

Nog nooit moest een medium het veld ruimen voor een nieuw medium

Marshall McLuhan, klassiek mediawetenschapper. 

Sterk medium

De krant is één van de sterkste media aller tijden. Zelfs in dit tijdperk van digitalisering wordt de papieren versie nog in vrijwel elk huishouden gelezen. Het is dan ook de perfecte manier om uw informatie bij mensen onder de aandacht te brengen. Natuurlijk zijn er verschillende soorten kranten die ieder weer voor een ander soort boodschap geschikt zijn. Een nieuwskrant is bijvoorbeeld iets heel anders dan een reclamekrant. Dat begrijpen wij! Bij Hoekstra Krantendruk kunt u daarom verschillende soorten kranten laten drukken, zoals:

De beste drukkwaliteit

Bij Hoekstra Krantendruk komt kranten drukken voort uit een duidelijk doel. Wij willen u, onze klant, de beste drukkwaliteit leveren die er is. Daarom hebben wij onze kwaliteit vast laten leggen met een ISO-certificering. Hiermee zijn wij de eerste drukkerij in Nederland die ISO-gecertificeerd is! Mede dankzij onze moderne Goss persen kunnen wij u kranten van uitstekende kwaliteit garanderen. Daarnaast kunt u rekenen op snelle levering van uw kranten: met druksnelheden van 87.500 kranten per uur produceren onze drukpersen binnen no time zowel grote als kleinere oplages. Alles kan, indien gewenst, geprint worden in full color.

FSC-gecertificeerd

Wij zijn een FSC-gecertificeerd bedrijf. Dit vinden wij belangrijk, aangezien wij veel papier gebruiken met ons werk. Dat wij FSC-gecertificeerd zijn betekent dat wij alleen kranten drukken op papier dat gemaakt wordt van hout dat afkomstig is uit een duurzaam bos. Enkel FSC-gecertificeerde bedrijven mogen producten verkopen van of met FSC-papier.

Kranten laten drukken door Hoekstra?

Wilt u uw kranten laten drukken door Hoekstra Krantendruk? Laat het ons weten! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.