De krant
is gewoon leuker

Hoekstra Krantendruk: de beste optie rondom Amsterdam 

Op zoek naar een geschikte partij om uw krant te laten drukken in de omgeving van Amsterdam? Dan bent u bij Hoekstra Krantendruk aan het juiste adres! Hoekstra Krantendruk is op slechts 45 minuten vanaf Amsterdam gelegen. Niet in de gelegenheid om langs te komen op ons kantoor? Geen probleem, wij maken graag kennis met u op een door u gekozen locatie. Laten we eerst kennismaken via de telefoon of e-mail; laat gerust uw gegevens achter!

Hoe werkt het?

We leven in een online wereld. Daarom is het extra handig dat u bij Hoekstra Krantendruk alles online kunt regelen voor het drukken van uw krant. Ook als uw eigen locatie in de omgeving van Amsterdam is. Via onze handige offertetool kunt u vrij gemakkelijk een offerte opvragen. Vervolgens nemen wij contact met u op, om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Indien het gewenst is, plannen we een afspraak in op de locatie naar uw keuze. Dit kan zijn in onze drukkerij in Emmeloord of op een gewenste locatie rondom Amsterdam. Als alles besproken is, is het een kwestie van het aanleveren van de digitale bestanden. Ook dat gebeurt via onze website. Uiteraard doen wij bij Hoekstra nog een laatste check op o.a. de kwaliteit van het bestand, zodat de krant er fysiek net zo goed uitzoet als digitaal. Als het eindproduct gereed is, leveren we de krant bij u af in de omgeving van Amsterdam.

De mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Hoekstra Krantendruk als het gaat om het drukken van een krant. Wordt het een eenmalige uitgave, of verschijnt de krant periodiek? Verschijnt de krant in een kleine oplage, of bent u juist van plan om de krant flink in de omgeving van Amsterdam te verspreiden? Wat uw wensen ook zijn, bij Hoekstra Krantendruk helpen we u graag. De krant kan gedrukt worden op verschillende papiersoorten en in verschillende formaten (bijvoorbeeld op tabloidformaat). Door de professionele kranten(rotatie)persen (een 48-pagina en een 64-pagina drukpers) is de drukcapaciteit bij Hoekstra vrij groot. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden contact op via het contactformulier

Ontdek de kwaliteit van Hoekstra Krantendruk

Kortom, het is niet meer nodig verder te zoeken naar een drukkerij in Amsterdam. Vraag gerust een offerte aan of neem contact met ons op, we helpen u graag verder met het realiseren van uw krant.

hoekstra-swoosh-