De beste kwaliteit
voor de scherpste prijs

Jubileumkrant

Heeft uw bedrijf net een jubileum gehad of zit er een jubileum aan te komen? Dan wilt u uw organisatie natuurlijk even flink in het zonnetje zetten: iedereen mag weten dat u deze mijlpaal bereikt heeft. En hoe kunt u dat jubileum beter bekend maken dan met een jubileumkrant? Het is ook een mooi aandenken, waar u bij volgende jubilea weer op terug kunt blikken. Hoekstra Krantendruk kan u helpen om een jubileumkrant helemaal naar uw wensen te maken!

Volledig naar uw wensen

Hoe u uw jubileumkrant er uit wilt laten zien en in welk papierformaat dit moet zijn, is volledig aan u. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw krant full-color of zwart-wit te drukken. Ook kunt u zelf de papiersoort kiezen. Het belangrijkste wat u moet bedenken is de inhoud van de krant: wat moet erin komen te staan? Zo kunt u een jubileumkrant met persoonlijke verhalen maken, of kunt u speciale jubileumacties laten terugkomen in de krant. Op deze manier houdt u de volledige controle over hoe de jubileumkrant eruit komt te zien. Uiteraard geven onze medewerkers hierin graag advies. Lees meer over het aanleveren van uw krant.

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Hoekstra Krantendruk heeft al 135 jaar ervaring met het drukken van kranten en heeft de meest moderne en innovatieve drukpersen. Deze drukpersen kunnen wel tot 87.500 kranten per uur drukken. Zo kunt u dus kranten met de beste kwaliteit voor een scherpe prijs krijgen. Wilt u zelf zien tegen welke scherpe prijzen wij uw jubileumkrant kunnen leveren? Vraag dan online een offerte aan, met onze eenvoudige offertetool. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een passende offerte.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het drukken van een jubileumkrant of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

hoekstra-swoosh-