De beste kwaliteit
voor de scherpste prijs

Uw drukkerij in Flevoland

Op zoek naar een drukker die uw kranten perfect op papier zet? Dan bent u bij Hoekstra Krantendruk aan juiste adres. Met onze 130 jaar ervaring in het vak zijn wij echte pioniers op het gebied van krantendruk. Deze ervaring zetten wij dan ook graag in om, vanuit onze drukkerij in Flevoland, uw kranten te produceren. Met innovatieve technieken en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat uw krant precies wordt geproduceerd zoals u dat in gedachten hebt.

Flexibiliteit en kwaliteit

Bij Hoekstra Krantendruk zijn we flexibel. Of u nu een enkele krant wilt laten drukken of een enorme oplage wilt laten maken: onze drukkerij in Flevoland staat voor u klaar. Met hypermoderne apparatuur zorgen wij ervoor dat u uw kranten razendsnel kunt ontvangen. Onze pronkstukken, de Goss drukpersen, hebben ongekend hoge druksnelheden en kunnen tot wel 87.500 kranten per uur afdrukken. Uiteraard doet de machine dit geheel in full colour.

Centraal gelegen in Emmeloord

Onze drukkerij bevindt zich in Flevoland, om precies te zijn in Emmeloord. Onze klanten komen uit Lelystad, Dronten, Biddinghuizen, maar ook zeker uit de rest van het land! Dankzij de centrale ligging is Hoekstra Krantendruk namelijk goed bereikbaar voor een groot deel van Nederland. Bent u dus op zoek naar een specialistische, klantgerichte drukker en bent u woonachtig in Friesland, Drenthe, Overijssel of een andere provincie? U bent bij ons van harte welkom!

Ontdek de kwaliteit van Hoekstra Krantendruk

Wij drukken kranten in het door u gewenste formaat: tabloid of dagblad. Daarnaast hebt u verschillende papiersoorten om uit te kiezen voor uw krant. Uw krant in onze drukkerij in Flevoland laten drukken? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar! Met uw input en onze expertise op het gebied van krantendruk maken we samen uw krant tot een prachtexemplaar!

hoekstra-swoosh-