De beste kwaliteit
voor de scherpste prijs

Drukkerij Friesland

Bent u op zoek naar een plek om een krant te laten drukken in Friesland? Hoekstra Krantendruk heeft jarenlange ervaring met drukwerk. Wij voorzien vanuit onze drukkerij Friesland van drukwerk van hoge kwaliteit. Of u nu een enkele krant, een beperkte oplage of juist een grotere oplage wilt laten drukken: Hoekstra Krantendruk regelt het snel en voordelig voor u!

Verschillende formaten voor uw krant

Kranten komen in allerlei soorten en maten. Een krant laten drukken kan dan ook in verschillende afmetingen. De ouderwetse broadsheet krant is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor kranten van het hedendaagse tabloidformaat. Voldoen de afmetingen van de broadsheet en tabloid niet aan uw wensen? Speciaal voor clientèle met deze wens bieden wij het Berlinerformaat aan: een krant die qua formaat precies tussen de broadsheet en tabloid in zit.

Mogelijke formaten en afmetingen:

U kiest niet alleen het formaat van uw krant, maar ook de oplage. U kunt bij ons een enkele krant laten drukken, maar ook edities met een ruimere oplage.

Drukkerij op de grens van Friesland

Alle kranten, in oplages vanaf 2500 stuks, worden in onze drukkerij in Emmeloord gedrukt. U hoeft om onze drukkerij in Friesland te bereiken maar een klein stukje te rijden. Vanuit Lemmer bent u bijvoorbeeld al in een kwartier bij onze vestiging! Onze locatie is daarom ideaal bereikbaar voor alle Friese klanten. Bent u dus woonachtig in bijvoorbeeld Wolvega of Heerenveen? Ontdek de kwaliteit van Hoekstra Krantendruk!

Uw krant laten drukken?

Laat uw krant voordelig drukken door Hoekstra Krantendruk! Wij voorzien u snel van kranten in een passend formaat en de door u gewenste oplage. Hebt u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom eens langs in onze drukkerij nabij Friesland. Wij helpen u graag verder!

hoekstra-swoosh-