De krant
is gewoon leuker

Krant laten drukken? Bij Hoekstra Krantendruk

Krant laten drukken? Kom naar Hoekstra Krantendruk! Al meer dan 135 jaar houden wij ons bezig met het drukken van kranten in de breedste zin van het woord. Of u nu een dagblad, tabloid, promotiekrant of andere reclamekrant wilt laten drukken: bij Hoekstra bent u aan het goede adres.

Haarscherpe druk tegen scherp tarief

Bij Hoekstra Krantendruk bent u verzekerd van kwaliteit. Wij leveren niets anders dan haarscherpe drukken. Samen met u inventariseren wij uw wensen, en zorgen dat deze perfect op papier komen. Natuurlijk begrijpen we dat u niet teveel wilt betalen. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van kwalitatief drukwerk tegen een scherpe prijs.

Bij Hoekstra profiteert u van:

  • Perfecte druk tegen een scherpe prijs
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering: uw drukwerk altijd op tijd in huis

Wat voor soort krant laat u drukken?

Weet u al precies wat voor krant u wilt laten drukken? Wij drukken niet alleen dagbladen en tabloids, maar ook reclame- en promotiekranten. En wat dacht u van een:

Vindt u het lastig om te bepalen wat voor formaat krant of wat voor papiersoort u nodig heeft? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op en stel gerust uw vragen.

Vraag direct uw offerte aan

Benieuwd naar de kosten wanneer u een krant laat drukken? Vraag nu direct online uw offerte aan. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, en ontvangt u van ons een passende offerte.

hoekstra-swoosh-