De krant
is gewoon leuker

Drukkerij in de omgeving van Meppel

Bent u op zoek naar een drukkerij vlakbij Meppel? Hoekstra Krantendruk is uw betrouwbare partner voor het drukken van kranten. Bij ons bent u gegarandeerd van een haarscherpe druk tegen de beste prijs. U kunt bij ons terecht voor verschillende formaten en oplages. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw krant? Wij denken graag met u mee. 

Oplages vanaf 2500 kranten

Bij Hoekstra Krantendruk drukken wij oplages vanaf 2500 kranten. Dergelijke (kleinere) oplages zijn zeer geschikt voor:

Kranten van kwaliteit

Als krantendrukkerij vinden wij de kwaliteit van uw krant belangrijk. Wij willen dat u tevreden bent met het resultaat. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij met de nieuwste apparatuur en het beste papier. Ook hebben we de kwaliteit van onze kranten laten vastleggen met een ISO-certificaat. Hierin zijn wij uniek in Nederland: geen enkele andere krantendrukkerij beschikt over dit certificaat. Ook zijn wij FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat wij, met het oog op duurzaamheid en papierverbruik, alleen gebruikmaken van milieuvriendelijk papier. 

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Bij ons bent u verzekerd van een snelle levering tegen een scherpe prijs. Wij leveren kranten in de provincies Drenthe,  Friesland, Flevoland, Groningen en Overijssel. Wilt u een krant laten drukken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, wij helpen u graag verder. 

hoekstra-swoosh-